English Пo-pycckи

HAKKIMIZDA

2001 yılından beri Nil  Tekstil adıyla devam etmekte olan firmamız, ev tekstili alanındaki 22 senelik tecrübesiyle toptan perde, tül ve ev tekstili aksesuarları ticaretiyle meşgul olmaktadır. Firmamız ağırlıklı olarak Rusya ve Rusya’dan ayrılan bağımsız devletler topluluğu üyesi ülkelerdeki sektör firmalarıyla iş yapmaktadır. Gerek Türkiye’nin son yıllardaki ekonomik performansının artmasına, gerekse dünyada yaşanan değişim ve dışa açılma eğilimlerine paralel olarak Afrika ve Ortadoğu ülkelerini de satış ve pazarlama ağımıza almış bulunmaktayız. Firmamız, yeni satış ve pazarlama stratejimize uygun olarak dünyanın bu bölgelerindeki ev tekstili fuarlarına da katılarak bölgenin ihtiyaç ve beğeni haritasını çıkarmış; bu ihtiyaç ve beğeni kriterlerini gözeterek hazırladığı zengin çeşitli koleksiyonlarıyla bölgede sağlam bir yer edinmiştir. 

Nil Tekstil, sektördeki öncü ve yenilikçi rolüyle müşterilerine en modern tesislerde üretilmiş, yüksek kalite standartlarında, günün klasik ve modern zevkine uygun desen, renk ve doku özelliklerinde kumaş ve aksesuarlar sunarak müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede gerçekleştirmeyi amaçlamaktadır. Kuruluşunun beşinci yılından itibaren sektördeki tecrübesine paralel olarak ağırlığını koleksiyonlar hazırlamaya veren Nil tekstil, perde, tül, ev tekstili aksesuarları toptan satışı yanında daha küçük talepleri karşılamak üzere “KESİM [CUTTING]” sistemini de hizmet ağına dâhil etmiştir. 

Koleksiyonlarımız City Style, Excellent, Housebeautiful, Eternity ve Nil adları altında beş farklı grupta toplanmıştır. Ayrıca Eternity Print adlı baskılı ürün koleksiyonumuz ile Housebeautiful Celebrity adlı aksesuar ve ip perde koleksiyonlarımız da bulunmaktadır. Bütün koleksiyonlarımız düz, armür, jakarlı, brode, baskı, devore ve nakışlı kumaş çeşitlerinden ve bu kumaşların farklı renklerinden oluşmaktadır. 

Özellikle müşterilerimizin aynı şehirlerde ve birbirine yakın mağazalarda iş yaptıklarını göz önünde bulundurarak gereksiz rekabete sürüklenmeden her birinin farklı ürünler ve renk çeşitleriyle müşterilerine hizmet sunabilmeleri amacıyla koleksiyon adedimiz yüksek tutulmuştur. 

Müşterilerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla İstanbul, Moskova ve Kiev’de Nil Tekstil’in birer şubesi konumunda depo ve showroomlar oluşturulmuş, gerek toptan gerekse cutting yöntemiyle sipariş edilen cüzi miktardaki mal taleplerini bu depolarımızdan temin ederek müşterilerimize en hızlı şekilde ulaştırmayı görev biliyoruz. Günün imkân ve şartlarına göre bilişim ve iletişim teknolojilerini yerinde ve zamanında kullanarak müşterilerimizin talep, öneri ve şikâyetlerini anında değerlendirmeye almakta ve gerekeni yaparak müşteri memnuniyetini en kısa zamanda sağlamaya çaba sarf etmekteyiz. 


Koleksiyonlarımızın günün moda trendlerini takip edebilmesi ve müşterilerimiz nezdinde popüler kalabilmelerini sağlamak amacıyla her yıl iki ay öncesinden haber vermek koşuluyla, modası geçen veya az satmaya başlayan  15-20  desen çıkartılıp yerine aynı miktarda yeni desenler ilave edilmektedir. Bu yöntemle mevcut koleksiyonlarımız devamlı yenilenmekte ve günün moda trendlerine uygun hale getirilmektedir. Tüketicilerdeki algı değişikliklerine en kısa sürede cevap vermeyi sağlayan desen ve aksesuar güncellemeleriyle müşterilerimizin her gün yeni müşteriler edinmelerine destek olacağımıza inanmaktayız.

Sizlerle daha iyi, daha güzel ve daha ileri ticarî birlikteliklere ulaşmak dileğiyle…